HAJJ Og UMRAH

Turplan til Hajj & Umrah 2024

Turplan til HAJJ & UMRAH 2024

Rejser med Indus Travel

Tilmeld Nu

Rejse Hajj & Umrah

Turplan til HAJJ & UMRAH

Hajj og Umrah er to af de vigtigste religiøse pilgrimsrejser for muslimer. Alle muslimer udfører Hajj og Umrah i byen Mekka i Saudi-Arabien, som er den helligste by i islam:

HAJJ 2024

Hajj er en af islams fem søjler og er en obligatorisk tilbedelseshandling for alle raske muslimer, der har råd til det. Hajj udføres under den islamiske måned Dhu al-Hijjah og involverer en række ritualer og bønner, der udføres over en fem-dages periode. Hajj er en obligatorisk religiøs pligt for alle raske muslimer, der har råd til det, og udføres i den islamiske måned Dhu al-Hijjah. Hajj er en flerdages rejse til den hellige by Mekka i Saudi-Arabien, hvor millioner af muslimer fra hele verden samles for at udføre ritualerne i Hajj. De vigtigste ritualer i Hajj inkluderer at gå syv gange rundt om Kaabaen, udføre en symbolsk stening af djævelen og gå mellem bakkerne i Safa og Marwa. Hajj inkluderer også at stå på Arafats sletten, hvor muslimer samles for at søge tilgivelse for deres synder og bønfalde Allah.

UMRAH 2024

Umrah, på den anden side, er en ikke-obligatorisk pilgrimsrejse, der kan udføres når som helst på året. Det er en mindre version af Hajj og involverer de samme ritualer af Tawaf og frivillig pilgrimsrejse, som kan udføres på ethvert tidspunkt af året og omtales ofte som den "mindre Hajj." Umrahens ritualer ligner dem i Hajj, men de udføres i mindre skala og inkluderer ikke at stå på Arafats sletten. Sa'i, men inkluderer ikke de andre ritualer i Hajj

VisumansøgningVisum/HAjj & Umrah ansøgning

Nem visum/umrah ansøgning

Udfyld formularen for at ansøge om visum til et land efter eget valg eller for at få et tilbud/booket en umrah-pakke

    1

    Personlige detaljer

    2

    Passageroplysninger

    Efter du har sendt din forespørgsel, kontakter vi dig for at bekræfte din forespørgsel og give dig et tilbud på pris, værelsestype mv.