FAQ

Det er ret spændende og ansvarligt at være rejsebureau. Naturligvis er der nogle spørgsmål forbundet med rejsebureauer. Vi sætter det som en stolthed at besvare de fleste af de ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder dit svar her, er du velkommen til at sende os en e-mail, og du vil høre fra os hurtigst muligt.

 • HVORDAN TJENER REJSEMIDLER PENGE? SKAL JEG BETALE EKSTRA FOR AT BOOKE MIT BILLET ELLER HOTEL?

  Vi betales af flyselskaber og hoteller. Derfor opkræver vi ikke et ekstra servicegebyr.
  De fleste af flyselskaberne og vores forretningspartnere har prisparitet. Omkostningerne ville være de samme, uanset om du booker selv eller booker hos os.
  Du får en ekstra fordel, hvis du beslutter dig for at booke hos os til en stressfri tur uden besvær med at gå alene.
 • HVAD GØR DET ER ANDET FOR AT BOOK GENNEM EN ONLINE PORTAL ELLER BESTILLE GJENNOM ET REJSEBUREAU??

  Hos Indus Travel Aps har du en fordel ved personlig assistance før, under og efter din rejse. Uanset om du er bekymret for budgettet, har brug for rejseinformation, ønsker at kende gældende regler og regler eller har brug for specifik service, vil du altid finde vores professionelle service til din rådighed.

  Vi er også stolte af vores personlige forretningsforbindelser for at tackle enhver udfordring, der måtte opstå under rejsen. Så det er praktisk at høre “JA” i mange situationer, hvor det næsten er umuligt at håndtere situationerne, hvis du har booket gennem en online portal.

 • KAN JEG BOOK ONLINE ELLER SKAL JEG BESØG KONTORET FOR AT HENTE MIN BILLET?

  Ja, vores helt egen online portal er klar til din tjeneste. Du kan have den samme pris både online, telefonisk kontakt eller ved at besøge vores kontor.

  Vi leverer dog de samme tjenester til vores online kunder og fysiske bookinger.

  Hvis du har travlt på arbejde, eller det ikke er praktisk at besøge vores kontor, kan vi e-maile dig billetterne og de nødvendige oplysninger til din rejse.


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores mailingliste for at få seneste opdateringer og tilbud

Rejseforsikring

Forsikre din verdensomspændende rejse i dag.

Foretage en betaling

Foretag en betaling nu!

 • dankort logo
 • Trustly Instant Bank Payment
Copyright © 2022 Indus Travel ApS. All Rights Reserved.