Top 3 spisesteder i Sri Lanka
Selvom det srilankanske køkken
ligner det sydindiske køkken, er det dog særskilt i sig selv. Sri Lankas
køkkenkultur har udviklet sig til en blanding af varierede karryopskrifter og
lækre retter som følge af mange års kolonisering og indflydelse fra andre
lande. Der er et par ting, der kan bekræftes med tillid til Sri Lankas køkken:
Sri Lankanere elsker krydderier, de elsker mad, der sprænger af smag, og mange
af dem sætter pris på friturestegt, lækker godbid. Din mund vil smile med
lykke, uanset hvad du spiser i Sri Lanka. Fordi Sri Lanka er en tropisk ø, er
kokosnødder og fisk to af de vigtigste ingredienser i det srilankanske køkken.
Fisk tilberedes i karry, og kokos er et almindeligt element i madlavning i en
eller anden form. Sri Lankanere spiser meget ris og karry, men de spiser også
meget brød, både fladbrød i roti -stil og brød.