Besøg Lahore

lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
Flere valgmuligheder

LAHORE

 

Lahore er Pakistans næststørste by efter Karachi. Dette er hovedstaden i den nordøstlige Punjab-region. På grund af sin kultur betragtes den som landets hovedstad. Lahore har en befolkning på omkring 8,5 millioner. Lahore har mange glamour og attraktioner for turister. Mughal- og sikh-arven overlever i Lahore-fortet, Badshah-moskeen, gurdwara og andre historiske steder. Lahore har mange historiske steder som Badshahi-moskeen, Rajith
Singhs grav, Minar-e-Pakistan, Wazir khan-moskeen, Grand Jamia-moskeen og mange flere.

Bedste tidspunkt at besøge Lahore

Varigheden af månederne marts, oktober og november er den varme og solrige tid er bedst at besøge Lahore, fordi på det tidspunkt er temperaturen acceptabel, ikke for varmt og køligt, nogen kan føle sig let i disse måneder. Hvis nogen kan lide blæsende og regnfuldt vejr, skal du besøge dem i december, januar og februar.

BADSHAHI MOSKÉ

Badshahi-moskeen er en kongelig moske, og den var kendt som den største moske i verden fra 1673 til 1986. Den blev bygget i 1671 og 1673 af Mugal-kejseren Aurangzeb.
Moskeen ligger i nærheden af Minar-e-Pakistan. Badshahi-moskeen er det bedste eksempel på Mughal-arkitektur, for det meste dekoreret med buede røde sandsten. Moskeen har en stor gårdhave spredt over et areal på 276.000 kvadratmeter, som kan rumme op til 100.000 mennesker i den. Badshahi-moskeen er et af de religiøse steder. Mange mennesker fra Pakistans byer og outsidere kom for at besøge Badshahi-moskeen. Turisterne laver deres fotoshoots i Badshahi-moskeen.

GRAND JAMIA MOSKÉ


Grand Jamia Mosque Lahore er en anden smuk og stor moske i Pakistan. Denne moske er også kendt som Bahria-moskeen på grund af dens tilstedeværelse i Bahria by. Grand Mosque er den tredjestørste moske i Pakistan og den fjortende største moske i verden med en kapacitet på 70.000 tilbedere i den. Dette er den mest besøgte moske på grund af dens konstruktionsdesign og udsmykning. Turisterne var forbløffede på grund af dens struktur, som bestod af 4
store minareter 65 fod høje og en storslået kuppel omgivet af 20 små kupler. For turister der har det mange interessante steder som islamiske kunstgallerier, håndlavet kunsthåndværk, museer, udstilling af koraniske samlinger, et islamisk bibliotek, et islamisk kunstgalleri osv.

ANARKALI BAZAAR


Anarkali bazaar er et stort marked i Lahore, hvor du kan købe alt. Shopping er et must, når nogen skal på ture, så hvis du vil gøre din shopping perfekt, skal du bare besøge der. Anarkali Bazaar er opdelt i to dele, den første er Old Anarkali og den anden er New Anarkali. Den gamle Anarkali har traditionel mad, mens den nye har traditionelt håndværk og indkøbsgenstande som traditionelle smykker, broderet tøj, sko, tasker osv.

LAHORE FORT


Et af de mest besøgte steder i Lahore Fort. Dette er et kæmpe fort. Naulakha-pavillonen i marmor er en af de stemningsfulde seværdigheder ved fortet. Når du ser fortets struktur mange andre rummelige steder, du skal besøge der som Naulakha Pavilion
Shees
h
Mahal
Picture
Wall
Sommer
steder
Ath
Dara
Kilowat
t khana
Kala
Burj
Lal
Burj
Makta
b
khana
Moti
Masjid
Og mange andre charmerende og historiske steder at besøge
Byggeriet af fortet med specielle spejle gør det mere flot turister kan lide
at se fortet. De nyder det meget der.

JAHANGIRS GRAV


Jahangirs grav er et andet vidunderligt og historisk sted i Lahore at besøge. Det blev bygget i 1637 for Mugal-kejser Jahangir. Graven er berømt for sit indre dekoreret med sten og marmor, og også berømt for sin ydre struktur, som er dekoreret med pietra dura. Arkitekten på dette sted er virkelig beundringsværdig, hvilket gør dette sted mere charmerende og attraktivt for besøgende. Der har den mange siddeområder for turister som haver, caféer og nogle andre siddende seværdigheder. Haven til denne grav er opdelt i fire firkanter. Haven er et stort og
velforvaltet område af graven.

SHALIMAR GARDEN


Hvis du er træt af hele turen og vil have lidt afslapning, så skal du besøge Shalimar Gardens. Denne have er også kendt som Shalimar Bagh. Dette er Mugal's Garden færdigbygget i 1642. Vandforholdene i denne have gør den meget herlig, at alle kan lide dens store pool med springvand. Stemningen på dette sted er meget kølig og charmerende. Det er en stor have, der dækker et areal på 16 hektar.

MASJID WAZIR KHAN


Masjid Wazir Khan er et af de mest fredelige og rolige steder i Lahore. Denne moske blev bygget af kejser

Shah Jahan i 1641. Masjid Wazir Khan er kendt for sin udsmykning med smukke fliser. Hvis du ser dens struktur, har den store kupler og minareter. 5 kupler har 21 fod ydre højde og 32 fod indre 4 minareter er 107 fod. Der er bedesale i moskeen, hovedbedesalen består 130 fod lang og 42 fod bred. Hallernes indvendige vægge er dekoreret med kalligrafi både på arabisk og persisk.

LAHORE MUSEUM


Lahore museum er et historisk og kulturelt sted i Lahore Pakistan. Det er også kendt som Lahore Wonder House. Dette er et stort museum og det mest besøgte museum i Pakistan. Det har mange ældste samlinger for besøgende. Samlingen omfatter også musikinstrumenter, antikke smykker, tekstiler, keramik, våbenhus, buddhistisk kunst, den fastende buddha, miniaturestupa er de vigtigste figurer. 

Personlige oplysninger (identiske med pas)

Du kan tilføje 9 flere deltagere på denne tur

Flere deltagere


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores mailingliste for at få seneste opdateringer og tilbud

Rejseforsikring

Forsikre din verdensomspændende rejse i dag.

Foretage en betaling

Foretag en betaling nu!

  • dankort logo
  • Trustly Instant Bank Payment
Copyright © 2022 Indus Travel ApS. All Rights Reserved.