Besøg Islamabad

lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
Flere valgmuligheder

ISLAMABAD 


Islamabad er hovedstaden i Pakistan, som er naturens og eventyrets land. Der er mange hyggelige steder at besøge. Denne by har den højeste levestandard i Pakistan, som er meget velkendt for turismen. Islamabad er kendt for tilstedeværelsen af dets attraktive og behagelige steder som parker, moskeer, Margalla Hills og Shakarparian osv. Nogle flere skelsættende steder er der også i Islamabad Pakistan National Monuments og Democracy.it er en by i Pakistan, som gør Pakistan mere smuk og værdifuld. Det er tegnet af en græsk arkitekt. Mange mennesker fra Pakistan og andre lande besøger denne by og nyder meget af dens smukke fortryllende. Denne by er velkendt på grund af at have mange fromme og indolente moskeer, som giver ro til enhver turist.

Top 10 bedste steder i Islamabad

Islamabad er kendt for turisme, og for besøg er det et af de bedste steder i verden. Det har mange elegante natur turistvenlige steder i byens bakker og bjergtoppe til camping, bakkeklatring og nyde naturen.

Faisal-moskeen


Faisal-moskeen er et af de bedste religiøse steder i Islamabad at besøge. Det er et guddommeligt og reciteret bønsted. dette er den sjettestørste moske i verden, den kan rumme op til 300.000 tilbedere i den. Det har de fire største minareter på 79m højeste højeste minareter i Sydasien. Der har den en grund, gårdhave, hall og mange opholdsområder til sine besøgende. De elsker at besøge det. De besøgende føler sig rolige og fredelige i denne moske på grund af det. Grunden omkring moskeen har kapacitet til at rumme op til 200.000 mennesker. Moskeen har bederum, et bibliotek, en restaurant og en café også for besøgende.

Pakistan-monumentet


Det er et nationalt monument og kulturarvsmuseum i Islamabad. Det er konstrueret til at symbolisere det pakistanske folks enhed. Monumentet dækker et 2,8 hektar stort område. Andre faciliteter er et bibliotek, et

audiovisuelt arkiv, en konferencesal med kapacitet til op til 62 pladser i et auditorium kendt som panoramasal. Den daglige besøgende turists gennemsnit er op til 1500 i Pakistan monument. Alle får en masse underholdning og nyder at besøge dette sted. Mange mennesker fra Pakistan og andre lande besøger også dette monument og museum. Det er smukt bygget.

Lok Virsa Museum


Lok Virsa-museet er også kendt som The Heritage Museum, et af de velbegunstigede og fantastiske områder at besøge for besøgende. Lok Virsa er et historisk og kulturelt museum i Islamabad, Pakistan. Dette er det største museum i Pakistan med et areal på 60.000 kvadratfod. Det har mange siddeområder for de besøgende som haller, et cafeteria og grund. Hvis du ser dens konstruktion, er den for fantastisk. Det er dekoreret med marmor, fliser, spejlarbejde, og det mest attraktive og beundringsværdige er dets kunstværk, som påvirker turister og seere for at gøre dem glade for at se det. Mange mennesker kommer for at besøge dette museum med deres familier og venner for at værdsætte dets kultur, kunst og arv.

Rawal søen


Søerne og vandområderne er de steder, hvor man kan nyde naturen meget og øjnene også føles rolige der. Så et mest besøgt sted i Islamabad er Rawal-søen, som er et kunstigt reservoir, der giver vand til byerne Islamabad og Rawalpindi. Det dækker et 8,8 km2 stort område. Rundt i området er søen smukt dekoreret med grønt, blomster, picnicsteder og mange blomstrende træer, hvilket gør turister dejlige og behagelige.

Margalla Hills


Margalla Hills er en bakkerække i Margalla Hills-parken i Islamabad, Pakistan. Margalla Hills er en del af Himalaya-foden. Disse er de største områder med et areal på 12.605 hektar. Denne ring har også mange dale og høje bjerge. Der er omkring 250 til 300 arter af planter på Margalla Hills. Det er også et hjemsted for forskellige dyrearter, herunder aber, eksotiske fugle og kødædere som rater og andre. Når nogen ser Margalla-bakkerne, nyder han dybest set naturen, fordi den har en fuldstændig naturlig skønhed i træerne, planterne og grønne områder, de blev dyrket af Gud, ikke dekoreret af nogen mænd.

Saidpur landsby


Navnet Saidpur blev givet på grund af Sultanen sagde Khans navn, søn af Sultan Sarang Khan. Det er en smuk landsby. Dens skønhed er skjult i dens historie og interiør. Det er den veletablerede by Pakistan beliggende nær Margalla Hills i Islamabad. Denne landsby er kendt for sin arvehistorie og gamle serier. Know er et mest besøgt og udflugtssted for pakistanere og udenforstående .de elsker at besøge denne by. Turisterne nyder kulturelle og traditionelle skikke samt maden i denne landsby.

Monal Restaurant


Restauranterne er det vigtige sted for turister og besøgende, de har brug for restauranter og madcaféer, fordi når de besøger mange områder, føler de også sult, så de har brug for et særligt og bedste sted, hvor de kan spise mad. Monal restaurant er et af de bedste og mest herlige steder for besøgende. Hos Monal sætter vi en

ære i at tilbyde ugyldig pakistansk madlavningsstil og andre lignende franske køkkener er rigt og blandet ligesom vores arv. Det mest charmerende øjeblik på monalen er solnedgangstiden. Det er naturens mest herlige øjeblik. Desuden kan du shoppe kunsthåndværk og traditionelle ting som smykker og andre ting fra Monal-restauranten.

Islamabad Club


Islamabad Club er et af de afslappende steder for turister, der besøger Islamabad Club, når de bliver trætte. Du kan være medlem af klubben, dette er en afslappende måde at nyde spil, svømning, tennis og læse bøger. Islamabad Club er et behageligt sted for turister.

Jinnah Supermarked


Jinnah supermarked er et sted, hvor du kan købe næsten alt, hvad du har brug for. Der er mange butikker for børn, yngre og ældre. Desuden har det legetøjsbutikker, boghandlere, kjoler, smykker osv.

Itwar Bazar