Top 3 mad restauranter i Bangladesh
Bangladesh forstås globalt for sine fleksible måltider. Perfekt brug af urter, krydderier, olie og masalaer gør Bangladesh-ingredienser til en enestående slags fra forskellige lands ingredienser. Derfor er folk på internationale steder og desuden lokale som disse ingredienser for at være større krydret. Selvom bengalere for det meste er kendt for at spise ris, linser og fisk, er der større lækre ingredienser bortset fra dem. Mennesker fra hele verden beder om bangladeshiske godbidder og ris desserter. Bangladesh er også velsignet gennem betydelige fisk, grøntsager og frugter. Så der er så mange enestående slags ingredienser, du burde smage. På en måde vil det ikke være forkert at kalde Bangladesh som '' Paradise of Foodies or Foods ''. Hvis du har interesse i at stræbe efter slags velsmagende bengalske ingredienser, kan du gå til bangladeshiske restauranter. Jeg vædder på, at du fortsætter med at dvæle dine arme efter at have smagt dem. Men det er kritisk for at forstå, at det maksimale af godbidderne eller kagerne og ris dessertene er meget usædvanligt at finde på boder eller restauranter. Til det vil du gøre det gennem nogen af dine slægtninge i Bangladesh. Her foreslår vi de maksimalt anerkendte og lækre måltider i Bangladesh, som du skal smage
- "Panta" er en form for ris, som uden tvivl er lavet af rester. Den resterende ris er gennemblødt i vand hele natten. Om morgenen marineres den med salt chili og løg. Så serveres det. Sådan fremstilles "Panta Bhaat". Nogle mennesker tilføjer desuden Hilsha-fisk eller andre fisk og pickles med det for at gøre Panta Bhaat ekstra lækker. Selvom tidligere kun folk, der levede fra hånd til mund, brugte det, men i disse dage forbruger maksimum af byens folk det for at vise beundring og lide de bengalske traditioner. Derfor har det endt den maksimalt anerkendte konventionelle bengalske mad. Selv nu tager landmænd og mennesker denne vare som basisføde.
- Det er det grundlæggende kendte gademåltid i Bangladesh. Smagen af det er meget bitter, sprød og stærkt krydret. Fuchka er især en stegt sprød lille puri. Men den lille puris er fyldt med aromatiseret vand, knuste kartofler, chili, Tamarind Chutney, Chaat Masala, kikærter osv. Hovedsageligt gør disse ting Fuchka til, hvad det er langt. Der serveres et bittert og stærkt krydret aromatiseret tykt vand, som Fuchka giver sin smag. Dette aromatiserede vand vil gøre dine oplevelser som at have slik og bitter tamarindchutney. Fuchka er ekstra berømt end et antal universitetsstuderende, fordi det koster meget lavt (5-10 Taka / 7-tretten cent) og passer til deres daglige lommepenge. Desuden opdager de, at det er større mundvand. Derfor er Fuchka-boder tilgængelige i maksimalt lokaler fra skoler, fakulteter og universiteter i Bangladesh.
- Dette er en form for mad, der synes at være bizar for nogle få
mennesker. Men nogle få finder det meget smagfuldt. "Labra" er på
ingen måde en form for grøntsag. Det er snarere ærligt et kald af blandet
grøntsags karry. Bengalske mennesker bruger blomkål, æg planter, paprika,
gulerødder, bønner, ærter, løg osv. Gadgets på denne karry. Men kartoffel
bruges normalt som hovedkomponent til denne karry. De tilføjer også mange slags
Masalas for at gøre karryen mere velsmagende. Nogle mennesker tilføjer yoghurt
i karryen for at marinere grøntsagerne pænt. Folk laver ofte mad ”Labra”, fordi
det tager meget kortere tid at blive kogt. Desuden er anerkendelsen identisk i
forskellige sydasiatiske lande. Så selvfølgelig skal du ikke gå forbi for at
smage på denne vare.