Skøn strandferie ved Jumeirah Beach

lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
lookup-icon
Flere valgmuligheder

Bo på skønt hotel tæt ved den verdensberømte strand, Jumeirah Beach, og få en fantastisk base for bade- og daseferie. Du kan krydre ferien med ørkensafari, shopping og gastronomiske oplevelser i den kontrastfyldte metropol. Et besøg i verdens højeste bygning, Burj Khalifa, er inkluderet i rejsen.


Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Dubai er et fascinerende rejsemål - mystisk, arabisk og uundgåeligt.

Dubai er på mange måder uvirkelig og ubegribelig, og samtidigt fantastisk fascinerende. Et slaraffenland, hvor alt kan lade sig gøre. De gigantiske malls har alt hvad hjertet begærer inden for shopping, gastronomi, underholdning og forlystelser - alt sammen i verdensklasse.

Vi har naturligvis inkluderet et besøg i verdens højeste bygning Burj Khalifa i rejsen. Her kan du fra observationsdækket på 124. etage nyde en fænomenal udsigt over Dubai by, Burj Al Arab, The Palm, The World og ørkenen. 

Om eftermiddagen når solen er på vej ned, er det oplagt at besøge de enorme shoppingmalls eller gå på opdagelse i de duftende og farvestrålende souk’er, hvor der handles livligt. Forkæl dig selv med middage i de mange gode restauranter samt slentreture rundt i den smukt oplyste by med den eventyrlige arabiske stemning.

Du bor fem nætter i et smagfuldt indrettet værelse på et dejligt resort med høj komfort og alle tænkelige faciliteter. Hotellet ligger ved tæt ved stranden, så opholdet indbyder til afslappende dasedage på den lange sandstrand med det indbydende turkisblå vand eller afslapning ved hotellets swimmingpool.

Nyd dejlige feriedage i Dubai og lad dig forkæle på et skønt hotel beliggende tæt ved den kendte Jumeirah Beach.
Personlige oplysninger (identiske med pas)

Du kan tilføje 9 flere deltagere på denne tur

Flere deltagere


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores mailingliste for at få seneste opdateringer og tilbud

Rejseforsikring

Forsikre din verdensomspændende rejse i dag.

Foretage en betaling

Foretag en betaling nu!

Copyright © 2021 Indus Travel ApS. All Rights Reserved.