Om os

Industravel.dk er et dansk internet rejsebureau, som har eksisteret siden 2009, Hos Indus Travel du kan bestille billige fly og pakkerejser til rejsemål over hele verden. Hvad enten det drejer sig om din forretningsrej-se, storbyferie, eksotiske rejsemål, sommerferie, vinterferie, påskeferie, har vi altid de bedste priser på flyrejser til dig.
Hos Indus Travel Aps har du selvfølgelig mulighed for at søge på den billigste pris, men du kan også raffine-re og specificere din søgning, så du får den billigste pris men under hensyntagen til såvel afrejse- som ankomst-tidspunkter og ligeledes på specifikke flyselskaber.
Hvis du vil bestille flyrejser til markedets billigste priser, gøres dette lettest på Indus Travel . Vi har spe-cialiseret os i et lavpriskoncept, hvor du kan finde de laveste flypriser, der findes på markedet samlet på én netside.
Hos Indus Travel  vil du ikke opleve at blive opkrævet for yderligere faktura-gebyrer, service fees eller administrationsgebyrer. Når du køber din rejse hos Indus Travel betaler du præcis det beløb, du har bekræftet ved bestillingen.
Vi har prioriteret at være så konkurrencedygtige som overhovedet muligt til enhver tid.
Vores hjemmeside er udviklet udelukkende til bestilling på Internettet af billige flyrejser. Du skal benytte Dankort eller betal via Trustly ved bestilling, og vi benytter selvfølgelig SSL-certificeret betalingsløsning til PBS for sikker og fortrolig behandling af dine kort oplysninger.
Indus Travel er medlem af The International Airport Transport Association  

Meet the Team

Indus Travel ApS Photo

Indus Travel ApS

CEO

Indus Travel ApS Photo

Indus Travel ApS

Web/Pages Manager

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores mailingliste for at få seneste opdateringer og tilbud

Rejseforsikring

Forsikre din verdensomspændende rejse i dag.

Foretage en betaling

Foretag en betaling nu!

  • dankort logo
  • Trustly Instant Bank Payment
Copyright © 2022 Indus Travel ApS. All Rights Reserved.